Translate

«Прощавай, садок дитячий!»


Дитячий садочок… Cкільки цікавого та нового ховається за цими словами. Коли вперше переступаєш поріг дитячого садка, намагаєшся скоріше сховатися за мамою чи бабусею, настільки гучним та бурхливим здається нове життя в порівнянні з розміреною домашньою обстановкою.
Таких наляканих малюків кілька років тому привели до нас матусі. Минали дні за днями
, діти підростали та вже охоче йшли до своєї маленької країни, де вони пізнавали щось нове, вчилися дружити, поважати старших. Дітлахи дорослішали та стали випускниками.
24 травня 2018 року відбулося незабутнє свято - перший випускний «Прощавай, садок дитячий». Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так довго готувались та чекали цього дня, чи не найвидатнішої події в своєму житті.

Шестеро дошкільнят з своїми мріями та уподобаннями подарували батькам та всім гостям гарний та святковий настрій. Вихованці співали, танцювали, грали в ігри, тішили всіх присутніх своїми досягненнями, прощалися з вже рідним садочком. Випускників привітали з цим святковим днем адміністрація ДНЗ, діти молодшої групи, батьки, вихователі та гості. 
Дорогі випускники! Нехай шкільне життя буде безтурботним та яскравим, а по життю зустрічаються лише добрі та привітні люди.











Немає коментарів:

Дописати коментар