Translate

З Днем пам’яті та примирення!


 8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам'яті та примирення , День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 💐!
 Вихованці Васьковецького садочка, сердечно вітають з Днем пам'яті та примирення , Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
  У ці славні дні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.Свята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами, як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.
  В ці дні ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Щиро бажаємо Вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я та довголіття!
  З Днем пам’яті та примирення! Найголовніше, що хочеться побажати в цей день, це те, за що боролися наші діди – миру в кожен дім! Нехай над головою завжди буде ясне небо і яскраве сонце. Бажаємо всім здоров’я, радості і щастя. Нехай перемога супроводжує скрізь і завжди, нехай поруч будуть тільки добрі і щирі люди. Бажаємо, щоб серце не знало болю і туги, а в душі завжди грав переможний марш.
Вже стільки літ і стільки зим,
Як відгримів той бій кривавий,
Вони ж ще там, на полі слави,
Уклін їм, мертвим і живим!
Спасибі вам, сивоголові,
Вітчизни-матері сини!

Немає коментарів:

Дописати коментар