Translate

День Святого Миколая


 День Святого Миколая – улюблене свято усіх дітей. Кожного року приходить Він, непомітно проникаючи у їхнє житло, даруючи омріяні подарунки...

Тож, 18 грудня, завітав Миколай на гостину і до вихованців  Васьовецького ЗДО . Веселою піснею "Святий Миколай до нас завітай..." зустріли його малюки.
Миколай прийшов не сам, з ним прибули  посланці які подарували дітям хороший настрій, позитивні емоції.Не обійшлося без подарунків, кожен вихованець отримав смачний солодкий подарунок від Миколая!
Вихованці, батьківський та педагогічний колективи  Васьковецького ЗДО , висловлюють щиру подяку народному депутату України Олександру Герезі та депутату Хмельницької обласної ради  Вадиму Лозовому за солодощі для всіх малят нашого садочка! Минають роки, підростають діти, а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, турбота про вихованців дитсадка , залишаються незмінними...
З Днем Святого Миколая! Бажаємо миру, душевної краси, достатку, радості, любові та щастя. Нехай Святий Миколай вберігає від будь-яких недуг, від будь-яких негод, від будь-яких бід, хай це світле свято подарує багато посмішок, багато подарунків, багато чудес!







З Днем Святого Миколая! Бажаємо миру, душевної краси, достатку, радості, любові та


щастя. Нехай Святий Миколай вберігає від будь-яких недуг, від будь-яких негод, від будь-яких бід, хай це світле свято подарує багато посмішок, багато подарунків, багато чудес!

Немає коментарів:

Дописати коментар