Translate

 


Заняття доброти «Гуманне ставлення до тварин»

Виховання доброти і відповідального ставлення до усього живого. Це одне з щонайперших завдань педагогіки. Виховання гуманного ставлення до тварин є важливою складовою етичного, культурного та екологічного виховання дітей. Як привити любов до чотирилапих? Що таке відповідальне ставлення до песиків та котиків? Як уникнути проблем у спілкуванні з тваринами? На всі ці питання можна було отримати відповіді на «занятті доброти».

Дуже важливо виховати у дитини добре ставлення до навколишнього середовища, підтримувати її прагнення допомагати тим, хто цього потребує. У результаті це стане рушійною силою до появи гуманності і сформує активну життєву позицію в майбутньому.


Вихователь Васьковецького навчально-виховного комплексу Ляшук Л.А. із задоволенням відгукнулася на  ідею проведення заняття доброти.Заняття для вихованців старшої групи "Чомусики" було проведено в цікавій, ігровій формі.

Вихованці мали змогу переглянути мультфільми, згадати про особливості догляду за тваринами, "вислухали" прохання братів наших менших,  пригадали правила поведінки з безпритульними собаками та котами.








Немає коментарів:

Дописати коментар