Translate

Тиждень БЖД(20.11-26.11.2021)

Сьогодні проблема безпеки розглядається, як базисна потреба людини, тому на дошкільний заклад покладається відповідальність за цілеспрямоване формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час НС.

Головною метою є поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя у надзвичайних ситуаціях. З вихованцями проводяться тематичні міні-заняття та бесіди з ОБЖД, спрямовані на формування активної позиції у дітей щодо дотримання безпеки життєдіяльності. Формування у дошкільнят свідомого ставлення до питань власної безпеки та безпеки інших, озброєння дітей знаннями щодо правил поведінки в надзвичайних ситуаціях - невід'ємна складова освітнього процесу в нашому закладі, спрямована на збереження життя дітей та виховання активної позиції щодо безпеки життєдіяльності.

З метою попередження надзвичайних ситуацій, загострення уваги на необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності у закладі дошкільної освіти був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. (з 20.11-26.11.21)

Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна, вона не обмежена Тижнем, а повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні, обов’язково знадобляться в майбутньому. 






Немає коментарів:

Дописати коментар