Translate

Дистанційне навчання (11.04.22-03.06.22)

 У Васьковецькому ЗДО від 11.04.22 р. організовано освітній процес для дітей дошкільного віку за дистанційною формою навчання на платформі Meet.

Також налагоджено співпрацю з батьками вихованців, педагоги закладу надають консультативну, психологічну, методичну та інформаційну допомогу.


Вже другий тиждень дистанційного навчання у нашому садочку .Все що вчора було невідомим і неосяжним ...сьогодні звичним і очікуваним.
Потрібно не боятися робити нові кроки ,прагнути до перемін, змінювати стереотипи.
Перші заняття на платформі ,,Meet,, були якісь
незвичні ,боязкі.Але зараз діти і вихователі з радістю чекають цих коротких зустрічей,щоб побачити один одного,виконати веселу руханку разом,прослухати улюблену казку чи вивчити віршика...Попереду ще багато цікавих занять і зустрічей.Не потрібно боятися спробувати щось нове. Змінюється час,змінюємося ми!!! І разом з нами змінюється наша Україна!!!






Колектив нашого ЗДО сумує за нашим веселим , щасливим , мирним життям. Вихователі готують різноманітні заняття ( у відео форматі) , ми розуміємо складнощі сьогодення , але хоча б так ми трішечки ближче до наших діток. Дуже приємно коли надходить зворотній зв’язок і наша праця приносить свої плоди. Дякуємо вам! І чекаємо на скору зустріч!

Немає коментарів:

Дописати коментар