Translate

Захід до Дня рідної мови.

 День рідної мови - це особливий день для всіх українців, який відзначається щороку 21 лютого. Цей день був установлений з метою вшанування рідної мови, її значення та ролі в житті кожного українця.

Українська мова - це не тільки засіб спілкування, а й символ нашої національної ідентичності. Вона втілює в собі багату культурну спадщину, традиції та історію нашого народу. Рідна мова - це те, що зберігає нашу національну свідомість і зв'язок з нашим минулим.
До Міжнародного дня рідної мови вихованці взяли участь у заході «Знавець – рідної мови». Діти дізналися багато цікавого про українську мову, слухали та співали ,відгадувати фразеологізми, відповідали на цікаві запитання, поділилися думками стосовно того «Чого треба знати рідну мову?».



Вітаємо з Днем рідної мови! Нехай завжди для кожного дня в нас знайдуться наші, рідні, теплі і неповторні українські слова!
Міжнародний день рідної мови спрямований, перш за все, на захист мов, що зникають. Завдання це важливе і актуальне, тому що кожні два тижні у світі зникає одна мова, несучи з собою цілу культурну та інтелектуальну спадщину.

Немає коментарів:

Дописати коментар