Translate

Творчість з повітряним пластиліном

 










Всі батьки хочуть, щоб дитина росла здоровою, гармонійно розвивалася.

Перед ними постає завдання — перетворити пізнання світу малюком на захоплюючий процес. Для формування інтелекту та творчих здібностей необхідно розвивати сенсорне сприйняття та дрібну моторику.

Це можна зробити за допомогою малюнків, конструювання, складання пазлів, ліплення з пластиліну. Прості вироби із пластиліну здатні прискорити розвиток мови, мислення дитини.

Дуже часто для дитячої творчості вибирають так званий повітряний пластилін. Це яскрава пластична маса, легка і об’ємна, добре мнеться, тягнеться і не липне до рук та столу. Абсолютно не має запаху. Шляхом змішування різних кольорів можна набути нового відтінку.


Вироби з повітряного пластиліну твердіють, в результаті ними можна користуватися як звичайними іграшками. Якщо деталі іграшки з часом розділилися, скріпити їх можна, намочивши водою і міцно притиснувши один до одного. Як зробити виріб із пластиліну ще більш яскравим і виразним? Можна розфарбувати фарбами або фломастерами окремі елементи.Діти в захваті від такого виду творчості!




Немає коментарів:

Дописати коментар