Translate

В здоровому тілі-здоровий дух!

 















Фізичне виховання дошкільнят – організований процес, спрямований на їхній фізичний розвиток, рухову, фізичну підготовку до творчої життєдіяльності, набуття знань, умінь та навичок з фізичної культури.

Вихованці різновікової групи філії Васьковецька гімназія дуже полюбляють фізичні вправи,розваги,руханки музичні,фіз.хвилинки та фізпаузи,ранкову гімнастику,прогулянки з рухливими іграми,гімнастику після денного сну,де використовуємо пробудження з музичним супроводом та доріжку "здоров"я".

Прогулянка — це традиційна складова режиму дня дошкільників. Щоб час на свіжому повітрі був для них цікавим і максимально корисним, намагаємося раціонально використовувати спортивний майданчик і територію дитячого садка. Зокрема, доповнюємо їх різними атрибутами, які спонукають дітей до рухової активності.

Обов’язковий елемент кожного заняття — рухлива гра, під час якої діти закріплюють рухові навички. Найбільше їх цікавить сам процес ігрових дій та постійна зміна ігрових ситуацій. Тож рухливі ігри та ігри спортивного характеру добираємо так, щоб вони відрізнялися за змістом і способом організації дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар