Translate

День Матері 08.05.22 року.

 День Матері   08.05.22 року.

Мама- це наш ангел-охоронець,наш будинок,наш всесвіт.Тому день матері-це особливе свято,яке нагадує про рідну і кохану людину.Хочеться побажати мирного неба,душевного спокою,успіху,супутнього всьому,прекрасного здоровя,міцних стосунків у сімї,і щастя,що переливається через край.

Вітаємо з Днем матері. Материнство — це щастя і благословення, яке Бог дає людям. А ще велика відповідальність і важка праця! Всім матерям вільної і незалежної України бажаємо, щоб вас любили і цінували ваші діти — найкращі на світі, добрі, розумні та успішні! Нехай не заростає стежка до батьківського порогу, хай діти приїжджають на свята і дарують вам свої усмішки, теплі і ласкаві слова та свою віддану і незгасаючу любов! Будьте щасливими і здоровими, на радість своїм рідним! Хай буде мир і щастя на нашій рідній землі!
















День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Немає коментарів:

Дописати коментар