Translate

 День Різдвяного светра!

 По всьому світу щодня відзначається багато незвичайних свят. В основному це свята, придумані людьми, які намагаються поглянути на життя з нестандартної точки зору, привнести більше свіжості і натхнення в повсякденну рутину або просто повеселитися.  Але насправді, в багатьох випадках вони дійсно того варті. Візьмемо День светра. Ще якихось 15 років це було свято для дітей і веселі плетені речі одягали лише вони, але зараз святкові светри стали популярними і серед дорослих. Свято стало настільки популярним, що в різдвяні светри одягаються навіть Санта-Клауси.Теплий в'язаний светр із різдвяною тематикою став популярним в Ірландії та Англії у 80-х роках.

Сьогодні інтерес до різдвяного светра з’явився знову. Імениті дизайнери і модельєри створюють оригінальні колекції, в основі яких – все той же затишний джемпер.

Таке свято  відзначили  і в старшій групі "Чомусики".

14 грудня вихователь Ляшук Л.А. провела конкурс на найоригінальніший светр. Дітлахи проходили весь день в светриках з різдвяними мотивами,та створили светр для святого Миколая ".

День різдвяного светра – чудове свято, яке дозволяє налаштуватися на позитиву хвилю і зарядитися хорошим різдвяним  настроєм.








Немає коментарів:

Дописати коментар