Translate




 22 січня в Україні відзначається День Соборності.  З нагоди цього важливого для кожного українця свята в  дитячому садочку філії Васьковецька гімназія  відбулись різноманітні заходи

     Метою заходу було  поглибити знання дітей про свято Соборності України. Розширити знання  про свою державу; в доступній формі продовжувати знайомити дітей з Державними символами України.  Прищеплювати почуття гордості за свою Україну, за свій народ, свою мову.  Викликати інтерес до вивчення історії України.

     Вихователь старшої групи «Чомусики» пояснила діткам, що слово «соборність» – означає єдність, згуртованість, неподільність. Для дітей проведено заняття «Україна єдина», під час якого діти ознайомилися з поняттями «єдина», «незалежна», закріпили знання про символи рідної держави.

     Для закріплення знань про єдність їм організували флешмоб «Живий ланцюг єднання дитячих долоньок». Адже головним символом Дня Соборності України є ланцюжок з людей, що взялися за руки. Цей ланцюжок ніби символізує силу й міць волелюбного народу, як могутня річка починається з маленького струмочка так і непоборна нація починається з маленької людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар