Translate

 

Веселий "город" на підвіконні

 

Всі діти обожнюють чудеса і веселі відкриття. І, виявляється, їх можна влаштувати прямо в групі на підвіконні. Спостерігати за зростанням квітів, овочів і пряних трав, власноруч вирощених з насіння і цікаво, і приємно, і дивовижно! Окрім того, вирощування таких міні - городів розвиває допитливість і спостережливість у дітей, навички дослідництва, розширює уявлення про те, як доглядати за рослинами в кімнатних умовах, де знання про необхідність світла, вологи, грунту для рослин, розвиває пізнавальні творчі здібності вихованців.

Вихователь старшої групи «Чомусики» разом з дітками проявили неабияку фантазію та креативність по створенню неповторного, особливого та цікавого «городу на підвіконні». У групі "город" стилізований під маленьке сільське обійстя, де діти спостерігають за ростом рослин, знайомляться з побутом, господарством, мешканцями двору, знаряддями праці...

Зелений куточок це улюблене місцем дітей старшої групи. Вони не лише спостерігають, а й доглядають за своїм городом. А ще -  зовсім скоро матимуть до столу свіжу цибульку, салат, петрушку.







Немає коментарів:

Дописати коментар